Εγγύηση και εξυπηρέτηση μετά την πώληση


Όλα τα προϊόντα μας καλύπτονται από την εγγύηση του κατασκευαστή η διάρκεια και οι οροί της οποίας διαφέρει ανάλογα με το προϊόν και τη μάρκα(περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο site του εκάστοτε κατασκευαστή).

Σε περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος κάλο θα ήταν να επικοινωνήσετε αμέσως μαζί μας καθώς πολλά προϊόντα καλύπτονται από ολιγοήμερη εγγύηση αντικατάστασης, πράγμα που σημαίνει ότι υπάρχει περίπτωση να σας αντικαταστήσουμε το προϊόν άμεσος!

Αν το προϊόν δεν εμπίπτει στην παραπάνω περίπτωση θα σας ενημερώσουμε για τις ενέργειες που πρέπει να κάνετε, ή ακόμα μπορούμε να αναλάβουμε να κάνουμε εμείς για εσάς.

Σε τέτοιες περιπτώσεις πρέπει να απευθυνθείτε στο εξουσιοδοτημένο service της εκάστοτε μάρκας, σε ειδικές περιπτώσεις είναι καλύτερα το προϊόν να προσκομιστεί στο επίσημο service από εμάς.

Σε κάθε περίπτωση θέλουμε να γνωρίζετε ότι εμείς θα σταθούμε δίπλα σας και θα κάνουμε ότι μπορούμε για να διασφαλίσουμε τα δικαιώματά σας χρησιμοποιώντας όχι μόνο την πείρα μας και την διαπραγματευτική μας δύναμη.

Newsletter

Γραφτείτε στο News Letter για να μαθένετε νέα μας.

Εγγραφή Διαγραφή

Ψηφοφορία

Πως μας βρήκατε?

12 % από το facebook
66 % από το Skroutz
9 % από το google
10 % από γνωστό ή φίλο
3 % από φυλλάδιο

Συνολικές Ψήφοι: 847SSL Certificate
SSL Certificate


Skroutz.gr Partner